Hvordan formidle tro i hjemmet?

Hverdagen suser av gårde og det er vanskelig å finne tid til den gode samtalen om tro. Kanskje legges lista for høyt for hva vi ønsker å lære våre barn for å utvikle en personlig tro? Vi ønsker å «lykkes» med oppdragelsen og klarer kanskje ikke å være ærlig om livets utfordringer.

Er du som mamma eller pappa opptatt av å finne mer ressurser for å være en trosformidler hjemme? Nå finner du helt nye ressurser fra FriBU som ligger åpent for bruk på nett. Foreldrekveld er undervisningsvideoer med ressurser og oppgaver, som kan brukes til kurskveld, i smågrupper eller å se sammen som foreldre hjemme. Thea Frøystad underviser om fasetenkning og Håvard Haugland underviser om ”Familien vår”. 

Ukene våre er fylt med flest hverdager. Vår drøm er at dere som familie kan møte disse med Jesus i kjernen av livene deres. 

På lenken under finner du alle filmene, PowerPoint-presentasjon av kvelden og bilder/plakater som kan brukes til informasjon/invitasjon til foreldrekveld og ”Familien vår”materiellet.

https://fribu.no/foreldrekvelder